Termeni şi condiţii

Va invităm sa citiţi mai jos, informaţiile cuprinse in aceasta secţiune pentru a vă familiariza cu politicile noastre legate de confidenţialitate, livrare, plată, facturare si inlocuire/returnare de produse.

Pentru informatii mai detaliate, va invitam sa ne contactati in orice moment la numerele de telefon din cadrul sectiunii dedicate, pe www.atelierflorens.ro.

Prin accesarea si realizarea de comenzi pe site-ul nostru inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile sale.

www.atelierflorens.ro este proprietatea SC BRILIANT ACTIV SRL, avand urmatoarele date de indentificare: CUI  RO22762040, numar de ordine in Registrul Comertului J40/3458/2007, sediu Bucuresti, sector 1, str. Epuresti, nr. 30, puncte de lucru:

  1. Atelier Paris – Bucuresti, sector 1, str. Paris, nr. 13
  2. Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 42D, Baneasa Shopping City, parter, spatial K S1
  3. Bucuresti, sector 1, Calea Floreasca, nr. 246B, Centrul Comercial Floreasca City-Promenada, Unitatea 1B-091
  4. Bucuresti, sector 2, Bulevardul Pierre de Coubertin, nr. 3-5, unitatea nr. L-1 285
  5. Voluntari, sat Pipera, str. Frasari, nr 2, jud. Ilfov

 

Folosirea datelor cu caracter personal/Confidentialitatea

Pentru ca ne aflam intr-o relatie de colaborare, speram noi de lunga durata de aici inainte  o data ce ati decis sa ne vizitati pagina, sunt situatii in care este foarte important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi buchetul de flori mult dorit sau serviciul ireprosabil pe care vi-l putem presta. Din acest motiv va rugam ca datele pe care va trebui sa le treceti in momentul in care veti crea contul personal sa fie corecte si actuale.

Informatiile astfel înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office[@]atelierflorens.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Ne caracterizeaza discretia, increderea, secretul profesional (confidentialitatea) si va asiguram ca nu vindem, nu inchiriem si nici nu furnizam in mod gratuit baza noastra de date.

 

Procesul de achizitie si plata

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor noastre este necesar sa identificati si sa alegeti produsele pe care vi le doriti, sa va inregistrati ca utilizator al www.atelierflorens.ro sau sa selectati efectuarea comenzii ca simplu utilizator si efectuarea platii produselor.

Pentru achitarea unei comenzi aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de efectuare a platilor:

  • Transfer bancar (ordin de plata). Este o modalitate de efectuare a platilor pe care o puteti efectua fie prezentandu-va la ghiseul bancii unde aveti deschis contul si veti completa un ordin de plata, fie prin serviciul online de internet banking. In aceasta situatie comanda va fi confirmata la momentul in care vom primi pe email dovada platii.

Datele necesare pentru efectuarea platilor prin transfer bancar sunt:

SC BRILIANT ACTIV SRL

CUI  RO22762040

Registrul Comertului: J40/3458/2009

Banca: Unicredit

IBAN: RO64BACX0000000442858000

  • Ramburs – plata la livrare. Comenzile vor fi livrate prin curierii nostri interni.
  • Plata la unul din punctele noastre de lucru pe care le gasiti detaliate mai sus

 

Inlocuirea produselor

Pentru ca respectam alegerile dumneavoastra, va vom oferi produsele alese, insa ne rezervam dreptul ca, in cazul in care florile nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostrii nu este in conformitate cu standardele noastre, sa schimbam respectivul sortiment cu unul similar ca stil si ca valoare. In cazul in care schimbarea ar fi una majora, va asiguram ca veti fi contactati pentru a va da acordul inainte de livrarea produselor.

Vă rugăm să reţineţi: culorile florilor şi ale altor produse pot suferi modificări în funcţie de monitor sau ecranul dispozitivului dvs.

In cazul in care nu vom putea lua legatura cu dumneavoastra in vederea comunicarii celor de mai sus, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit. De aici si importanta respectarii alineatului referitor la furnizarea datelor cu caracter personal.

 

Pretul produselor

Pretul produselor noastre este cel afisat pe site. Toate preturile afisate pe www.atelierflorens.ro includ TVA (19%) conform legislatiei in vigoare.

Toate preţurile afişate pe site pot fi modificate.

Pentru a putea comanda pe site-ul nostru, nu este necesar sa selectati produse de o anumita valoare. Cu alte cuvinte, nu avem limita de valoare pentru comenzi.

De asemenea, toate comenzile vor fi confirmate telefonic sau prin intermediul e-mail-ului.

 

Livrarea produselor

Pentru ca ne dorim ca florile sa ajunga la dumneavoastra intacte, proaspete si pline de viata, va asiguram livrarea prin curierii nostrii interni. Asiguram livrarea in Bucuresti precum si in zonele limitrofe.

Nu putem garanta timpi specifici pentru livrare deoarece pot aparea si situatii neprevazute care nu depind de noi (vreme nefavorabila, traffic aglomerat, volum mare de comenzi etc.), dar ne vom stradui sa ne incadram in orele indicate de dumneavoastra, atunci cand va fi posibil.

Primim comenzi de flori in Bucuresti inclusiv in zilele de sambata pana la ora 16 si duminica pana in ora 14 si livram la domiciuliu in orasul Bucuresti pana in ora 19.

Înainte de sărbători importante, vă recomandăm să plasaţi comenzi cu cel puţin 3 zile în avans.

 

Facturarea

O data cu primirea produselor, veti primi si factura fiscala emisa in conformitate cu legislatia in vigoare. In vederea intocmirii corecte a acesteia aveti obligativitatea de a ne furniza toate informatiile necesare.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie folosite ca date de facturare.

Returnarea produselor

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse perisabile care se deterioreaza rapid și nu pot fi returnate.

Forta majora

www.atelierflorens.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.atelierflorens.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.atelierflorens.ro.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.floristicat.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.atelierflorens.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

Feedback

Toate comentariile, feedback-ul, informaţiile sau materialele dvs.(“Feedback”) cu privire la site-ul www.atelierflorens.ro sunt binevenite. Ne puteţi trimite Feedback prin e-mail, completarea pe site în spaţiile de review sau comentarii sau prin alte moduri.

Va rugăm să reţineţi că feedback-ul trebuie să fie considerat non-confidential şi devine proprietatea www.atelierflorens.ro. Prin trimiterea de feedback ne atribuiţi, şi sunteţi de acord să ne atribuiţi, toate drepturile şi interesele în materie de drepturi de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală, în mod gratuit. Vom fi liberi să folosim feedback-ul fără restricţii.