Evenimente Corporate

De-a lungul anilor ne-am pus amprenta florala pe numeroase evenimente corporate

Creativitate si pasiune, dorinta de a fi altfel, amprente florale ce aduc zambete. Asa ne incepem si asa ne incheiem fiecare zi de lucru.

Lansari de produs, Aniversari, Petreceri tematice sau petreceri de tip cocktail. Oricare ar fi evenimentul organizat, designerii nostri florali creeaza aranjamentele florale in tocmai cu tema si locatia evenimentului.

De la aranjamentele de pe mesele de cocktail, la panouri foto realizate numai din flori si pana la decoruri ce vor imbina creativitatea cu amprentele florale, pasiunea si daruirea  echipei noastre vor fi dedicate in intregime evenimentului tau pentru ca  amprentele florale by Florens sa aduca un plus de culoare si parfum evenimentului planificat.

De asemenea, iti stam la dispozitie cu idei si sugestii pentru decorarea receptiilor sau salilor de meeting si iti oferim o paleta larga de aranjamente florale in culorile brandului tau.

Oricare ar fi ocazie in care florile sunt elemente ce pot imbogati mesajul transmis, echipa noastra iti garanteaza atentia la detalii si aranjamnete unicat, personalizate ocaziei.
Panouri foto realizate din flori, aranjamente realizate din flori in culorile brandului, mesaje scrise din flori, decoruri din flori pentru mesele de candy bar si mesele de cocktail. Ne place sa ne lasam amprenta florala creativa si credem in succesul evenimentului pe care il organizezi. De aceea atentia la detalii si organizarea minutioasa vor transforma evenimentul tau intr-unul de succes.

realizari corporate