Strada Paris 13, Bucuresti

Surprinde atmosfera de basm din Atelier Florens

Cum iti suna „Nunta intr-o casa de poveste” sau „ Sedinta foto cu amprente florale”?

Atelier Florens din str Paris nr 13 este Casa Florilor din centrul Bucurestiului, cea mai fresh locatie unde sunt gazduite evenimente private pentru maxim 100 de persoane.

Fie ca e vorba de o nunta in aer liber, o cina sub magia stelelor sau de o lansare de produs, gradina Atelierului este locul in care de primavara pana toamna tarziu amprentele florale se impletesc perfect cu bucuria participantilor la eveniment.

Gradina Atelierului Florens

La cerere, asiguram si alte servicii de tipul catering sau momente artistice strict pentru evenimentele organizate in aceasta locatie.

Mai mult, daca sunteti in cautarea unui loc altfel pentru o sesiune foto, sunteti invitati in camerele Atelierului sau gradina, iar pe zona de plante si decoruri echipa noastra va pune la dispozitie toate elementele de care dispune astfel incat sesiune foto sa fie una unica iar voi sa va bucurati mereu la revederea imaginilor.

evenimente la Atelier Florens

Nunta, Cununie, Botez, Petreceri & Sedinte Foto

Nunta ta intr-o gradina de vis in centrul Bucurestiului!

Vrei o nunta in Atelier Florens sau ai ales deja locatia nuntii tale?

null

Te intereseaza buchete ,aranjamente, decoratiuni locatie pentru nunta?

Am pregatit o pagina dedicata evenimentului tau special in care am atasat fotografii cu Buchete Mireasa, Aranjamente & Decoratiuni Nunta pentru inspiratia ta.